Mindfulness Summer School

Mindful-Living

Deze cursus is gebaseerd op de klassieke 8-weken mindfulness training met een aantal aanvullingen (o.a. kernkwadranten, geweldloze communicatie) en aanpassingen om het nog praktischer, meer toepasselijk en haalbaar te maken voor ons dagelijkse leven. Over mindfulness is al veel gezegd en geschreven.  Een simpele ‘google’ zal dat duidelijk maken. Zelf heb ik ook al wat geschreven. Dat kan je hier lezen:

Deze specifieke zomer-cursus is opgedeeld in 2 delen.

Deel 1 zou je kunnen zien als de ijkingsfase voor je mind. Hier gebeurt het leren focussen van je mind, de eigenlijke formele training, het leren kennen en onderzoeken van je mind. Het leren focussen op de ademhaling, op je lichaam, je houding. En er wordt dieper ingegaan op het mechanisme van stress. Voor wie nog nooit gemediteerd heeft, zeker een must (donderdag 2, 9, 16, 23 juli van 19-21u30)

Deel 2 is vooral gericht op het toepassen hiervan. We onderzoeken onze gedachten en gevoelens, onze communicatie en interpretaties, hoe we dit kunnen toepassen in ons dagelijkse leven en ons werk en hoe we onze houding tov onszelf, anderen, de planeet kunnen verzachten.  Wie al ervaring heeft en een min of meer ‘stabiele’ mind kan deel 2 apart volgen (donderdag 6, 13, 20, 27 augustus van 19-21u30).

Wil jij deze zomer je toekomst zelf in handen nemen en je leven (en dat van iedereen die met je te maken krijgt) voor goed veranderen, dan ben je welkom!

Praktisch

  • Prijs: 130€ per deel / 240€ voor de volledige cursus:  8 sessies Mindful Living-coaching
  • Waar? De Bron Wisper, Koetsweg 122, Leuven Kessel-lo
  • Inschrijven door een mailtje te sturen naar info@zinzen.be
  • Meer info nodig: bel gerust op 0496282310
  • Je ontvangt na inschrijven nog verdere praktische informatie

Hopelijk tot snel,

Winnie