Individuele coaching

Waarom?

Je wil graag groeien, jouw levensdoel ontdekken, authentiek zijn in wat je doet. De kunst van jouw leven onder de knie krijgen. Misschien heb je wel al stappen ondernomen om jezelf beter te leren kennen, misschien ook niet. Maar je weet wel dat het belangrijk voor je is om je eigen ding te kunnen doen, en voor de volle honderd procent in het leven te gaan staan. Alleen wil dat niet altijd even goed lukken: de dingen gaan niet zoals jij het voor ogen hebt, je voelt je erg alleen in je streven, of je hebt niet echt een duidelijk beeld van wat jouw hart sneller doet kloppen, om maar enkele voorbeelden te noemen. Verheldering, inspiratie, een objectieve kijk, iemand die met je mee kan denken en die je prikkelt om alle facetten van jouw unieke mens-zijn in balans te brengen: dat is wat Zin & Zen je op zoʼn momenten biedt.

Coaching kan ook voor koppels. Nergens word je zo geconfronteerd met jezelf als in je relaties. En zeker in je meest intieme relatie, die met je partner. Man-vrouw, man-man, vrouw-vrouw, welke vorm ze ook aanneemt, een relatie is het speelterrein bij uitstek van de tegenpolen mannelijk-vrouwelijk, yang en yin. Een spel dat kan leiden tot intense vreugde, maar dat even goed erg nefast kan zijn voor zowel de relatie zelf als de beide partners. Zin & Zen biedt koppels een bijzondere kijk op intieme relaties, geïnspireerd op de inzichten van David Deida.  Er wordt een duidelijk onderscheid gemaakt tussen liefde, relatie, intimiteit en polariteit. In een sessie voor partners bekijken we samen wat zich afspeelt en onderzoeken we waar ruimte is voor verandering en groei, zodat de relatie kan verdiepen en beide partners zich volledig kunnen ontwikkelen als man, als vrouw, als unieke mens. Lees meer over de yin en yang aspecten in het gratis e-book van Zin & Zen.

Hoe?

Een sessie duurt meestal 1 uur. Het aantal sessies ligt op voorhand niet vast, dat bepalen we in overleg. Het is belangrijk dat het klikt tussen ons, zodat we samen kunnen werken in wederzijds vertrouwen. Zin & Zen schept voor jou een ruimte waarbinnen we samen op onderzoek uitgaan, we co-creëren met andere woorden vanuit een gedeelde verantwoordelijkheid.

Zin & Zen put uit een grote verscheidenheid aan werkvormen en interventies, gaande van gesprekken, kernkwadranten en schaduwwerk tot meer interactieve en lichaamsgerichte vormen als grondingsoefeningen, hartcoherentie, werken met subpersoonlijkheden en opstellingen. Zin & Zen werkt op maat van de mens en van het moment, en bepaalt in samenspraak met jou welke vorm aan de orde is.

Tarief

50 euro / sessie van 50 min

Waar?

Adres via contactgegevens

Van sessie naar workshop

Het gebeurt wel eens dat verschillende cliënten baat hebben bij het verder verkennen van een praktische tool voor persoonlijke ontwikkeling of communicatie. Daarom organiseert Zin & Zen regelmatig open workshops rond specifieke onderwerpen. Duurzaam, economisch voordelig en bevorderlijk voor het leerproces door de uitwisseling van ervaringen en interactie met anderen. Uiteraard is dit altijd optioneel: sommige mensen halen het meeste uit individuele sessies, anderen uit de interactie met anderen en nog anderen uit de combinatie van beide. Lees hier meer over deze workshops.